1. Generalitati

Programul "Inttec E2" (numit in continuare E2) a fost proiectat pentru a asigura inregistrarea tuturor operatiunilor financiar contabile specifice entitatilor mici si mijlocii.

E2 a fost proiectat astfel incat sa respecte complet criteriile minimale (stabilite prin actele normative in vigoare) privind programele informatice utilizate in activitatea financiar contabila.

E2 este flexibil - fiind ganditi modular- astfel incat sa permita ca anumite modificari, dictate de cerintele specifice ale utilizatorului sa poata fi operate de catre admionistratorul de sistem in tabelele de configurare ale fiecarui modul. Pentru schimbarile legislative ulterioare achizitionarii Programului, Inttec asigura la comanda sau pe baza de abonament pachete upgrade.

E2 este organizat in doua sectiuni: Operare si Raportare . Sectiunea Operare este organizata pe urmatoarele tipuri de module:

Sectiunea Raportare ofera rapoartele financiar contabile prevazute de legislatia in domeniu, grupate pentru fiecare din modulele centralizatoare ( Conturi , Stocuri , Jurnal cumparari si Jurnal Vanzari ).

E2 asigura prelucrarea datelor inregistrate in contabilitate prin modulele de date in conformitate cu reglementarile contabile aplicabile.

Functiile principale E2 sunt prezentate in Preturi Software ERP & CRM.

2. Principiile care stau la baza E2:

2.1. Securitate

2.2. Adaptabilitate

2.3. Disponibilitate

2.4. Interconectare pentru schimb informatii cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF) si cantare electronice

2.5. Conformitate legala

3. Functii avansate

4. Facilitati legate de tranzitie de la programul actual Inttec-E1 la Inttec-E2