ERP pentru IMM de la producator de software ERP & CRM

Tocmai ce v-ati infiintat o noua companie sau detineti deja o afacere si aveti nevoie de un program care sa poata asigura o buna gestionare a resurselor financiare si umane ? Software-ul de tip ERP este o solutie ideala in acest sens, fiind un software special conceput pentru o mai buna stabilitate si exactitate in orice business. Compania noastra va ofera program de contabilitate , program de gestiune , program de facturare, program de salarii , program de gestiune imobilizari / mijloace fixe ca o parte din modulele ale unui sistem integrat de tip ERP.

Ce inseamna ERP?

ERP – Enterprise Resource Planning este un software care are ca scop gestionarea unitara a informatiilor legate de procese operationale care au loc in firma, pentru a putea lua decizii rapide legate de afacere. Se utilizeaza in productie, distributie, comert, prestari servicii, indiferent de domeniul de activitate, asigurand automatizari legate de procesele repetitive specifice si al schimbului de date in format electornic cu partenerii de afacere.

Un program ERP reprezinta o solutie ideala pentru a ingloba toate acele operatiuni importante din companie incepand de la resurse umane, aprovizionare, productie, vanzari, managementul proiectelor pana la relatiile cu clientii si, foarte important, totul transpus in componenta financiara si in raportarile finale catre partile interesate .

Practic, acest software ERP , program de contabilitate si gestiune a operatiunilor curente din companie, uneste toate procesele din afacere si permite realizarea unui flux intre acestea pentru o mai buna desfasurare a activitatii, dar si pentru ca firma sa dispuna de o evidenta asa cum cere legislatia in vogoare. Se poate spune ca sistemul de tip ERP este indispensabil pentru orice tip de afacere, fie ca este mica sau complexa .

Beneficiile si avantajele unui software ERP

In cazul in care inca nu sunteti familiarizati cu ceea ce reprezinta programul de contabilitate ERP trebuie sa stiti care sunt beneficiile pe care le ofera folosirea acestuia pentru compania dumneavoastra. Acest software are mai multe utilitati si dispune de urmatoarele avantaje:

Componente oferite programul ERP produs de Inttec

Programul ERP dispune de numeroase functii inglobate intr-un singur soft, cu rolul de a ajuta compania in optimizarea porceselor operationale. Acesta ofera o multime de facilitati, incluse in componente, module si functii, precum urmatoarele:

Astfel putem constata faptul ca sistemul ERP nu este doar un simplu program de contabilitate.

Modul de functionare a acestui software ERP

Acest program ERP are o functionalitate foarte eficienta asigutrand colectarea centralizata de date pe care ulterior le prezinta sub foma de de vederi tabelare sau raporte. Datele comune de la mai multe tipuri de activitati sunt integrate prin acest software pe domenii de activitate si la ele vor avea putea acces toti angajatii firmei, indiferent de department, in funtie de drepturile alocate de supervizor. Astfel, acestia vor putea avea o viziune ampla, in timp real, asupra derularii cu proceselor in organizatie, atat financiar, cat si uman.

Acest program ERP poate sa culeaga sau sa transmita date prin mai multe modalitati cum ar fi:

De ce sa comandati de la noi un software ERP

Software-ul ERP au rolul de a face legatura dintre baza de date si utilizator cu ajutorul unei interfate puse la dispozitie, intuitiva, cu rolul de a putea fi accesata simplu si rapid. Ne ocupam cu realizarea de astfel de programe de contabilitate si va oferim urmatoarele motive pentru care sa le comandati de la societatea noastra:

Pe langa programul ERP oferim si solutii CRM – Customer Relationship Management, ce se refera la relatiile cu clientii. Acest software este o solutie ideala pentru a imbunatati in timp real relatia cu clientii companiei, ajutand cu strategii moderne pentru business si descoperirea cerintelor si nevoilor tuturor clientilor.

Pentru ca informatia este centrata doar pe client, acest program impreuna cu programul ERP sunt de ajutor in orice tip de companie care doreste sa iti imbunatateasca partea operationala, relationala si financiara.

Aflati mai multe despre Inttec, producator de software ERP & CRM

Inttec este o societate privata infiintata in anul 1992. Suntem specializati in producerea de software ERP & CRM profesional pentru pentru Windows(TM) si Linux(TM), destinat conducerii contabilitatii si administrarii resurselor intreprinderilor mici si mijlocii. Solutiile oferite de Inttec au fost dezvoltate pe baza experientei acumulate in peste 25 ani in urma contactului direct cu clientii si constituie baza de plecare pentru solutii informatice personalizate.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa realizam cel mai folositor ERP din Romania.

Prin aceasta dorim satisfactia deplina a clientilor prin livrarea de instrumente informatice puternice, personalizate, pentru automatizarea proceselor de administrare a afacerii lor in scopul cresterii competitivitatii acesteia pe piata.

Competente dobandite

O echipa omogena ne-a permis sa acumulam experienta de peste 15 ani in:

Suntem dedicati dezvoltarii extensiilor la comanda, client/server in doua sau trei straturi, pentru administrarea resurselor intreprinderii, bazat pe cadrul de lucru Inttec E2 sau NTS WWW.

Mai jos sunt referinte la cativa din utilizatori Inttec E2 – program de contabilitate financiara si gestiune tip ERP:

Certificari dobandite de catre Inttec , companie producatoare de programe ERP

Ce programe de contabilitate puteti achizitiona de la noi

Pentru ca stim cat de important este sa puteti gestiona cat mai corect si rapid situatiile financiare din companie, ne ocupam intr-un mod profesional de crearea de programe de contabilitate pentru toate companiile. Inttec furnizeaza urmatoarele solutii destinate intreprinderilor mici si mijlocii:

Cui ii sunt destinate software-urile pentru contabilitate si facturare, programele ERP

Programale de contabilitate de tip ERP sunt destinate tuturor firmelor mici, mijlocii sau mari, ce dispun de puncte de facturare, receptie, gestiune distincte adica, deservite de retele cu minim patru statii de lucru, cu exploatare in timp real. In aceste cazuri, elementele continute in ERP sunt primordiale pentru optimizarea operatiunilor .

ERP Windows si ERP Linux

Programul ERP este conceput pentru a putea fi folosit atat pentru Windows, cat si pentru Linux, in functie de sistemele si hardware-urile pe care companiile le folosesc. Astfel, orice tip de afacere poate sa detina controlul administratii si contabilitatii resurselor financiare si umane.

Preturi ERP software, TCO, economii

Pretul pentru un software ERP difera in functie de numarul de utilizator, nivelul de complexitate al proceselor implementate, implementarea pe un hardware existent sau unul nou.

Importante sunt economiile realizate prin implementare si beneficiile obtinute . In cazul implementarilor de Inttec E2 , economiile sunt de minim 10% din costurile administrative. Evaluare a fost realizata pentru sisteme de minim 5 utilizatori continand licente software , instruiri, server dedicat .

Astfel TCO ( Total Cost of Ownership ), costul total de mentinere al noii configuratii, este mai mic decat in solutia admnistrativa anterioara implementarii.

Pentru a afla un cost final personalizat pentru compania dumneavoastra, ne puteti contacta si sa ne oferiti toate detaliile necesare cererii de oferta.