Search · Index

Software ERP & CRM

1

Program ERP pentru firme

Tocmai ce v-ati infiintat o noua companie sau detineti deja o afacere si aveti nevoie de un program care sa poata asigura o buna gestionare a resurselor financiare si umane? Programul ERP este o solutie ideala in acest sens, fiind un software special conceput pentru o mai buna stabilitate si exactitate in orice business...

Detalii

2

Ce inseamna ERP?

Programul ERP – Enterprise Resource Planning este un software care ajuta toate companiile pentru a gestiona, organiza si pentru a mentine tot ce inseamna procesele operationale care au loc in firma. Se poate folosi atat pentru distributie, import si export, comert, prestari servicii diverse sau orice alt domeniu de activitate.

Detalii

3

De ce ERP de la noi?

Avem o experienta de peste 25 de ani in realizarea de programe ERP si CRM pentru companii. Oferim solutii informatice personalizate in functie de necesitatile oricarei firme, programele sunt configurate si extinse particularizat pe procesele existente. Dispunem de suport specializat in alegerea celei mai bune optiuni de program ERP ..

Detalii

4

Arhitectura Inttec E2 ERP

Detalii

5

Infrastructura sigura la ERP

Detalii

6

Automatizari vanzare

Detalii

...

Preturi ERP accesibile

Implementarile de ERP Inttec E2 aduc economiile de minim 10% din costurile administrative

...

Infrastructura sigura pentru ERP

Serverele Netbit reprezinta solutii personalizate, bazate pe configuratii validate prin testare in conditii variate de lucru, a unor servere 'Open Source' recunoscute ca performante si fiabilitate, cu scopul asigurarii disponibilitatii, integritatii si autenticitatii datelor in retelele locale.

...

Automatizari la cheie

Scenarii de utilizare !

Integrarea de case de marcat ( Datecs(TM) , cititoare si imprimante de coduri de bare ( Zebra(TM) ) si cantare electronice cu etichetare cu coduri de bare a produselor cantarite( Dibal(TM) ) in solutii de vanzare catre client este inclusa in ERP-ul Inttec E2..

...

Sunteti in cautarea unui software ERP pentru gestiunea afacerii?

Comanda acum !

Va asteptam la urmatoarele date de contact.

 • Tel./Fax.: 0248-506020,0724-500544; E-Mail: inttec@inttec.ro
 • Vanzari: Tel. 0248-506020 int. 206; E-Mail: vanzari@inttec.ro
 • Suport tehnic: Tel. 0248-506018, 0248-506019; E-Mail: suport@inttec.ro
 • Contabilitate: Tel. 0248-506020 int. 208; E-Mail: contabilitate@inttec.ro
 • Adresa: Strada Basarabilor, Nr.55, Et.1, Curtea de Arges, Arges, 115300 ROMANIA;

In continuare veti afla care sunt cele mai importante caracteristici ale programului de tip ERP & CRM denumit Inttec-E2, dar si care sunt principiile care stau la baza functionarii, inclusiv aspectele ce tin de partea legala necesara in orice companie care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei.

Software ERP & CRM – solutii personalizate de contabilitate financiara si gestiune pentru companii

Daca detineti o companie, cu siguranta stiti deja faptul ca buna gestionare a resurselor umane si financiare reprezinta o masura indispensabila atunci cand vine vorba de legislatia in vigoare, dar si de procesul de buna functionare a tot ceea ce inseamna firma dumneavoastra. Asadar, un software ERP & CRM este o solutie ideala de a avea o mai buna stabilitate si un echilibru in gestionarea completa a firmei, in special pentru contabilitate si alte procese operationale.

Va oferim posibilitatea de a achizitiona cel mai folositor program ERP & CRM, personalizat la nevoile companiei voastre. Descoperiti , mai jos, mai multe detalii despre caracteristicile acestuia si functiile incluse.

Cum va poate ajuta un software ERP in activitatea dumneavoastra ?

Este simplu:

Pe scurt, ERP este un program care este special conceput pentru a ajuta companiile sa organizeze si sa gestioneze mai usor procesele operationale necesare pentru functionarea acesteia. Fiind un program cu o utilitate larga, se poate folosi atat pentru partea financiara, pentru prestari servicii, gestiunea stocurilor , gestionarea personalului si multe altele.

Cum pot ajuta modulele ERP o companie ?

Functionalitatea cat si designul modulelor din programul ERP au capacitatea de a raspunde tuturor nevoilor unei companii, devenind astfel omniprezent in orice afacere. Puteti achizitiona doar acele module care va usureaza activitatea si va ajuta in conceperea unei structuri functional corecte in companie. Pe masura ce afacerea evolueaza, ulterior puteti solicita adaugarea si altor module cu diferit functii. Astfel, modulele programului ERP sunt concepute sa ajute orice afacere pe termen lung, indiferent daca cerintele de implementare se schimba pe parcurs, ori raman aceleasi.

Motivele pentru care sa achizitionati de la Inttec un software ERP pentru compania voastra

Concepem astfel de software-uri ERP & CRM pentru nevoile fiecarei companii si le punem la dispozitia lor in functie de componentele necesare si dorite. Venim in sprijinul dumneavoastra cu următoarele:

 • Va oferim programul ERP care contine exact componentele de care aveti nevoie pentru compania dumneavoastra
 • Modularitatea software-ului ERP il face ca acesta sa fie un instrument personalizabil si atractiv si care se potriveste pentru diferite fluxuri de lucru
 • Ne ocupam , de peste 25 ani de conceperea si livrarea de astfel de software pentru firme, personalizate cu modulele si functionalitati dorite.
 • Pe langa acest program, in oferta noastra este insotita
  de software de infrastructura , serverele sigure incluse in Netbit Tested Server
 • Dispunem de suport tehnic pentru implementarea programelor de contabilitate si gestiune
 • In cazul in care nu stiti care este cea mai buna varianta pentru firma pe care o detineti sau pe care o gestionati, va oferim consiliere in alegerea pachetului potrivit

Cine poate folosi acest program de contabilitate financiara si gestiune ERP ?

Programul ERP & CRM poate sa fie folosit de catre orice companie, inclusiv de catre cele mici sau cele mijlocii, care au nevoie de un sistem de facturare si gestiune a tuturor operatiunilor contabile sau a resurselor umane din companie si a relatiilor cu clientii. Valoarea programului ERP este una crescuta deoarece are un spate o gama larga de procese front office si back office. Toate modulele disponibile vin in ajutorul companiilor, putand fi personalizate in functie de nevoi.

Care sunt caracteristicile principale pentru "Inttec-E2" Software de Contabilitate Financiara si de Gestiune de tip ERP ?

Programul "Inttec E2" (numit in continuare E2) a fost proiectat pentru a asigura inregistrarea tuturor operatiunilor financiar contabile specifice entitatilor mici si mijlocii.

E2 a fost proiectat astfel incat sa respecte complet criteriile minimale (stabilite prin actele normative in vigoare) privind programele informatice utilizate in activitatea financiar contabila.

E2 este flexibil - fiind ganditi modular- astfel incat sa permita ca anumite modificari, dictate de cerintele specifice ale utilizatorului sa poata fi operate de catre administratorul de sistem in tabelele de configurare ale fiecarui modul. Pentru schimbarile legislative ulterioare achizitionarii Programului, Inttec asigura la comanda sau pe baza de abonament pachete upgrade.

E2 este organizat in doua sectiuni: Operare si Raportare . Sectiunea Operare este organizata pe urmatoarele tipuri de module:

 • module de administrare si configurare globala a programului accesibile administratorului de sistem, care permit adaptarea configurarii generale propuse de producator la specificitatea de operare a entitatii utilizatoare;
 • module de date destinate inregistrarii documentelor primare si , prin functii speciale , preluarii de documente electronice: Receptii , Facturi , Facturi servicii , Operatiuni gestiuni , Plati ;
 • module care permit schimbul de informatii cu alte aplicatii ( Preluare date ) sau cu aparate de marcat fiscale ( Transfer AMEF );
 • module centralizatoare: Conturi , Stocuri , Jurnal vanzari , Jurnal cumparari ;
 • modul Inchideri care asigura inchiderea contabila perioada fiscala si generare declaratii fiscale (D300, D390, D394, D100, D112);

Sectiunea Raportare ofera rapoartele financiar contabile prevazute de legislatia in domeniu, grupate pentru fiecare din modulele centralizatoare ( Conturi , Stocuri , Jurnal cumparari si Jurnal Vanzari ). E2 asigura prelucrarea datelor inregistrate in contabilitate prin modulele de date in conformitate cu reglementarile contabile aplicabile.

Functiile principale E2 sunt prezentate in Preturi Software ERP & CRM.

Principiile care stau la baza Inttec-E2

Securitate

 • Functie de restrictionare acces neautorizat la baza de date pentru pastrarea confidentialitatii datelor. Accesarea bazei date creata si intretinuta prin E2 se poate face doar pe baza de parole alocate fiecarui utilizator de catre administratorul de sistem. Drepturile de acces ale utilizatorilor sunt configurabile atat in sectiunea de operare cat si in cea de raportare functie de grupul in care a fost incadrat utilizatorul (administrator, utilizator cu drepturi de administrare limitate, utilizator sau invitat).
 • Functie de pastrare a istoriei tuturor inserarilor/modificarilor operate in baza de date cu identificarea unica a operatorului si a momentului operarii (ziua, ora, minutul, secunda). Este asigurata astfel posibilitatea reconstituirii intr-un timp scurt a intregului proces de operare (identificare - regasire - trasabilitate).
 • Functie de inchidere perioada contabila (zi, luna). Toate documentele apartinand perioadelor inchise de catre administrator sunt protejate la modificarea voita sau accidentala, ceea ce conduce la eliminarea riscului de modificare necontrolata a datelor.
 • Functii de protectie, informare/blocare operare neconforma cu prevederile legale in domeniul operarii documentelor financiar-contabile. Orice actiune neconforma este raportata prin mesaje blocante.

Adaptabilitate

 • In functie de marimea si necesitatile entitatii utilizatoare, poate fi exploatat atat in versiunea monopost cat si multipost pe o retea de calculatoare, pentru una sau pentru mai multe societati (organizare monosocietate sau multisocietate).
 • Fiecare modul al programului permite configurarea specifica utilizatorului prin simpla modificare de catre administratorul de sistem a valorilor implicite de programare setate de producator.
 • Asigura personalizarea rapoartelor prin aplicarea de filtre multiple si de criterii de ordonare informatii (dupa data, dupa emitent, dupa numar, s.a), in functie de necesitatile utilizatorului (filtre posibile: perioada inregistrare, cont, fisa, modul in care a fost inregistrat documentul, tip document, s.a.).
 • Permite emitere facturi pe formulare tipizate sau nu, in mod grafic sau text, pe format A4/A5 tiparibile pe hartie sau exportabile in format pdf la locatia aleasa de utilizator.
 • Permite utilizarea de machete predefinite in toate modulele de date.
 • Permite multiplicarea modulelor de date ( Receptii , Facturi , Operatiuni de gestiune , Plati ) in cazul in care utilizatorul doreste inregistrarea documentelor primare distinct pe tipuri de operatiuni (exemplu: facturi emise/primite si plati in lei si in valuta).
 • Permite configurarea personalizata a la nivel de utilizator pentru exploatarea numai a modulelor in care acesta este implicat.

Disponibilitate

 • Accesarea in timp real a bazei de date functie de drepturile alocate de administrator.
 • Posibilitatea operarii de la distanta pe conexiune internet.
 • Operarea simultana multiutilizator cu rezultate vizibile in timp real in rapoartele centralizatoare si ecrane de lucru.
 • Asigurarea in timp real a situatiilor centralizatoare fara accesarea de comenzi intermediare de actualizare date in modulele centralizatoare ( Conturi, Stocuri, Jurnal Cumparari si Jurnal Vanzari ). Exemplu: inregistrarea receptiilor / facturilor cantitativ - valoric are a efect inregistrare simultana in jurnale de TVA, generarea notelor contabile si genrarea operatiunilor de gestiune pentru intretinerea stocurilor.
 • Mentinerea soldului clienti / furnizori cu detalierea facturilor scadente la data setata de utilizator.
 • Pastrarea integralitatii informatiilor din facturile emise si transmise la clienti, prin stocarea lor in format pdf in directoare de forma …/Facturi/AAAA/LL (unde AAAA este anul emiterii, LL este luna emiterii), asigurandu-se astfel listarea în orice moment a facturilor emise solicitate de organele de control.
 • Posibilitate de lucru la locatii distante cu legatura de internet nesigura si replicare date intre punctele de lucru cu asigurarea mentinerii codificarii unitare a clientilor, furnizorilor, materialelor.
 • E2 este insotit de documentatia de operare accesibila atat online (la apasare butonului de ajutor disponibil in toate ecranele de operare/vizualizare/raportare care are ca efect afisarea la ecran a detaliilor de lucru in sectiunea din care a fost apelat), cat si ofline prin studierea manualului de operare in format pdf livrat impreuna cu E2

Interconectare pentru schimb informatii cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF) si cantare electronice

 • Permite comunicatia cu AMEF model Datecs si EURO in urmatoarele configurari:
  • a) utilizarea AMEF pe post de imprimanta fiscala, caz in care vanzarea se face din modulul Facturi emise fereastra de Facturare rapida , putandu-se emite functie de cerintele cumparatorului doar bon fiscal sau factura si bon fiscal, generandu-se automat functie de configurarile de lucru operatiunile de gestiune pentru intretinerea stocurilor si/sau a notelor de client pentru intretinerea jurnalului de vanzari.
  • b) utilizare AMEF pentru emitere bonuri fiscale si utilizarea facilitatilor oferite de aplicatia Transfer AMEF pentru:
   • transmiterea la AMEF a informatiilor rezultate din inregistrarea receptiilor de marfa: inserarea de noi materiale si / sau modificarilorea de pret /cota de TVA a materialerlor deja declarateincarcate in AMEF;
   • citirea din AMEF a vanzarilor pe baza de bon fiscal si generarea in functie de configurarea de lucru a operatiunilor de gestiune pentru intretinerea stocurilor si/sau a notelor de client pentru intretinerea jurnalului de vanzari.
 • Permite comunicatia cu cantare electronice cu etichetare cu cod de bare model Dibal pentru mentinerea nomenclatorului de produse cantaribile si a preturilor acestora direct din procesul de receptie marfa si emiterea de etichete cu cantitatea cantarita si pret;

Conformitate legala

 • Permite verificare pe internet (la operare documente si/sau pe comanda) a starii partenerilor (clienti/furnizori) relativ la: TVA la incasare, inregistrare in scopuri de TVA, ceea ce reduce riscul inregistrarii si raportarii eronate a documentelor emise catre / de la parteneri.
 • Asigura regularizarea automata a facturilor emise si primite in valuta la inchiderea de luna;
 • Asigura generarea in formatul xml impus pentru upload la ANAF a declaratiilor: D300 - decont de TVA, D390 - declaratie recapitulativa privind operatiunile intracomunitare, D394 – declatie informativa privind operatiunile desfasurate pe teritoriul national si D100 - obligatiile de plata la bugetul de stat.
 • Asigura indeplinirea completa a cerintelor legale legate de programele de contabilitate.

Functii avansate

 • Permite tratarea clientilor si furnizorilor privind scadenta la plata, calculul de penalitate, limite de credit client, la nivel de contract.
 • Permite facturarea cu preturi speciale si moneda definite la nivel de contract client fara interventie operator facturare.
 • Permite generarea periodica de facturi de servicii pe baza de contract.
 • Permite operarea avizelor de expeditie primite si emise neinsotite de factura si asocierea ulterioara la factura sosita, cu mentinerea evidentei facturilor nesosite.
 • Permite etichetarea materiei prime pe loturi interne si mentinerea stocurilor de productie neterminata.
 • Permite lucrul fara stoc si ajusteaza automat componenta contabila si de gestiune la completarea stocului indiferent de cronologia de operare a acestuia.

Ce contin pachetele software de baza de tip ERP & CRM – care sunt modulele pe care le ofera ?

Asa cum ati aflat, software-ul ERP & CRM este un program complet care incorporeaza numeroase functii utile, care ofera facilitati importante pentru orice companie. Astfel, cele mai importante module de tip ERP si componentele acestora pe care le oferim sunt urmatoarele:

Contabilitate financiara

Componentele din cadrul modulului de management financiar precum plati, facturi, conturi, receptii, jurnal cumparare si jurnal de vanzare sunt printre cele mai cautate indiferent de specificul firmei pe care o gestionati. Acest modul face parte din programul ERP si ajuta orice companie sa implementeze un sistem functional intre departamente. Astfel, cu ajutorul acestui instrument, se pot folosi date referitoare la vanzari pentru a putea calcula veniturile in timp real.

Mai mult, deoarece programul ERP poate sa centralizeze toate informatiile necesare intr-o companie, va fi de ajutor pentru a gestiona toate instrumentele de contabilitate esentiale si tot ce se intampla in acest sens incepand de la departamentul de marketing pana la cel de productie sau resurse umane. Se pot emite rapoarte esentiale pentru salarii, impozite, vanzari, situatii de flux de numerar si exista totodata si functii de securitate incluse. Puteti alege acest modul de contabilitate financiara inclus intr-un program personalizat complet sau sa il folositi ca un software independent.

Care este avantajul unui astfel de modul? Va ajuta sa urmariti ceea ce se intampla in companie referitor la situatia financiara si astfel veti putea actiona imediat in cazul in care finantele tind sa scada si este nevoie de o relocare de fonduri.

Contabilitate gestiune, managementul inventarului si a lantului de aprovizionare

Acest modul din cadrul programului ERP face referire la mai multe componente pe care le include precum facturi, receptii, stocuri, operatiuni gestiuni, postcalcul sau consum de materie prima. Ce este important de retinut referitor la acest program este faptul ca gestionarea stocurilor se afla intr-o legatura stransa cu SCM – managementului lantului de aprovizionare. Astfel, este esential sa stiti in timp real stocul atat pentru comenzi cat si pentru a intelege cat spatiu mai aveti la dispozitie pentru un inventar.

Modului de gestiune si inventar este esential pentru orice afacere pentru ca ajuta la conclurarea a mai multor entitati incepand de la achizitie pana la notificarea finala de expediere. Astfel se asigura o productivitate maxima in ceea ce priveste facturarea, livrarea si expedienerea. Un avantaj esential consta in faptul ca se pot creste marjele de profit si ridicarea  gradului de satifactie in randul clientilor.

Pe scurt, un modul adecvat de gestionare a stocurilor, activitate numita si inventariere, ajuta companie sa se conecteze cu tot ce inseamna partea financiara si de fabricatie. Pe langa faptul ca va poate ajuta in cresterea vanzarilor, poate sa ajute si la imbunatatirea relatiei cu furnizorii. Un program bun si eficient de gestionare precum ERP devine o necesitate pentru a evita greselile care pot aparea in lipsa unui modul special conceput pentru companii.

Un alt modul integrat in programul ERP ce tine de managementul inventarului se refera la gestionarea lantului de aprovizionare, care necesita o buna gestionare printr-un software specializat. Principala caracteristica pentru un astfel de instrument se refera la capacitatea de a oferi in timp real date pentru a putea aborda rapid orice situatie poate sa apara. Totodata acest modul SCM este ideal pentru a va oferi detalii referitoare la durata de productie a unui produs si prognozarea cererii. Veti putea crea chiar si un plan de productie optimizat fara a pierde bani din costuri de productie inutile.

Productie

Modulul de productie integrat in programul ERP are rolul de a asigura o mai buna gestionare pentru tot procesul de fabricatie incepand de la managementul productiei, contabilitatea productiei, gestionarea comenzilor pana la asigurarea pregatirii si alocarii de bunuri catre clienti si vanzatori in timp util.

Productia este un departament foarte important pentru orice firma care vinde produse, deoarece este necesara o buna gestionare a tot ce inseamna fabricarea produselor si gestionarea eficinta a partii contabile-financiare. Acest modul ajuta orice business care doreste sa exceleze in domeniul vanzarilor, avand sau nu deja un portofoliu de clienti.

Salarizare si resurse umane

Un alt modul ce poate fi integrat in programul ERP si de care puteti beneficia pentru compania dumneavoastra este cel de salarizare sau de resurse umane. Astfel, programul este conceput si pentru a gestiona ceea ce se intampla la nivel de angajati din toate departamentele din firma. Acesta este unul dintre cele mai valoroase si des implementate instrumente in software-ul de tip ERP.

Colectarea de informatii despre fiecare angajat vine in ajutorul departamentului financiar si de resurse umane pentru a putea calcula salariile, dar si concediile ,primele, vacantele, bonurile de masa, orele suplimentare si tot ce tine de acestia in raport cu activitatea intreprinsa. Acest modul vine in ajutorul dumneavoastra pentru a elimina inexactitatea datelor care pot fi introduse manual intr-un mod eronat si ajuta in asigurarea unei corectitudini. Pe scurt, se asigura un mai bun flux de lucru intern intre departamente si la nivel de departament. Asadar, daca inca nu dispuneti de un program performant pentru gestionarea resurselor umane, programul  ERP este alegerea ideala.

In plus, acest modul de HR este benefic pentru a tine o evidenta a tot ce inseamna modificarea de politici ale companiei ce pot fi comunicate mai usor angajatilor pentru a nu exista vreo confuzie ulterioara.

CRM si automatizarea marketingului

CRM sau managementul relatiei cu clientii este un modul destul de important implementat in programul ERP. Acesta tine evidenta mai buna a legaturii companiei cu clientii sai, dar si operatiuni de registratura si administrare proiecte. Gestionarea bazei de clienti existenti si noi este esentiala pentru un business reusit si pentru vanzari in crestere. Modulul are ca si caracteristica includerea de istoric de interactiuni, analize de baze de date sau includerea de liste de contacte. Ulterior, caracteristicile sunt de ajutor pentru a oferi clientilor promotii exact pe baza istoricului de cumparaturi a lor.

Mai mult, cu ajutorul acestui modul vei putea sa aflati mai multe informatii pretioase despre clientii dumneavoastra, precum preferintele sau locatia pentru a putea include aceste criterii in campanii de marketing. Reclamele vor putea fi automatizate si mult mai specifice. Puteti afla si care sunt clientii de top si ce oportunitati de vanzare puteti dezvolta.

Automatizarea marketingului este un criteriu important pentru orice companie care doreste sa exceleze in vanzari. De aceea, fidelizarea clientilor si obtinerea de clienti noi face parte din acest proces.

Asa cum ati aflat, valoarea software-ului ERP este una de necontestat deoarece are capacitatea de a include numeroase procese ce au loc intr-o companie, ajutand managementul financiar, resursele umane si productia. Acest program poate fi personalizat cu modulele prezentate mai sus, in functie de nevoile dumneavoastra.

Cum sa alegeti modulele ERP potrivite pentru compania voastra

Cert este ca fiecare companie are nevoie de un modul contabil si financiar pentru a putea functiona si a monitoriza starea financiara din interiorul acesteia. Este destul de dificil sa fie condus un business fara existenta unui software care sa ofere informatii financiare si sa poata executa sarcini contabile de baza.

Astfel, pentru a stii ce module sunt potrivite pentru a putea sa va ajute la gestionarea corecta a afacerii pe care o conduceti, trebuie sa luati in calcul profilul companiei. Orice companie care vinde produse si astfel mentine relatii cu furnizori, distribuitori si clienti va fi necesar sa beneficieze de un modul de gestionare a lantului de aprovizionare. In acelasi timp, o companie care ofera servicii de consultanta va avea nevoie de un modul de management al proiectului.

Rolul acestor componente pe care programul Inttec E2 ERP le contine

Orice companie are nevoie de mai multe operatiuni, mai ales cea care are legatura cu clientii, comenzile, angajatii si relatia cu statul. Asadar, acest program are rolul primordial de a asigura o buna si corecta gestionare si administrare asupra vanzarilor, comenzilor, generarea de facturi, adica tot ce tine de contabilitate si documentatie. Acestea pot fi accesate usor de catre departamentele companiei, pentru care se reduce considerabil munca de a genera facturi sau alte documente necesare pentru astfel de operatiuni.

Mai mult, programul contine un element foarte important, si acela este mentinerea unei relatii in conformitate cu legea si institutiile statului. Astfel, software-ul poate genera diferite declaratii impuse de catre ANAF.

Beneficiile pe care le puteti avea in urma folosirii acestui software ERP & CRM

Software-ul ERP & CRM ofera o serie de beneficii si avantaje de care poate beneficia orice companie care alege sa isi gestioneze resursele cu ajutorul acestui program. Astfel, trebuie sa stiti urmatoarele aspecte atunci cand luati in considerare sa achizitionati un software de gestionare pentru firma in care lucrati:

 • Solutiile ERP automatizeaza procesele comerciale pentru a gasi problemele actuale
 • Toate datele sunt in siguranta si pot fi controlate foarte usor prin intermediul programului de tip ERP & CRM
 • Procesele de facturare, plati si gestiune financiara se pot realiza mult mai usor si eficient cu ajutorul acestui program ERP
 • Informatiile sunt stocate intr-un mod corect si complet, astfel se pot gestiona si crea rapoarte pe baza datelor memorate
 • Acest software are si rolul de a asigura o mai buna comunicare intre departamente, dar si in relatia cu clientii
 • Prin intermediul acestui program se concepe o baza de date financiara si operationala, partajata cu intreaga companie
 • Modulele incluse in software-ul ERP sunt benefice in cadrul oricarei companii, deoarece ajuta la gestionare resurselor umane si la procesul de salarizare pentru angajati
 • Modulul pentru productie este esential in gestionarea procesului de fabricatie si imbunatatirea fluxului de productie produse si gestionare financiara
 • Permite procesarea rapida a transferului de date si documente catre clienti sau intre departamentele companiei
 • Automatizarea marketingului este un aspect important si un modul eficient ce vine in ajutorul cresterii numarului de noi clienti si pentru fidelizarea celor actuali
 • Sofware-ul contine module contabile reprezentative importante pentru facturarea rapida la stand cu sau fara cod bare, cu sau fara casa de marcat fiscala, gestiune in timp real, gestiune lotizata pentru materia prima pe baza de consumuri, verificare caracteristici clienti furnizori la ANAF, contabilitatea in valuta, salarizare, generarea declaratiilor pentru ANAF etc

Cum functioneaza programul ERP & CRM ?

Programul ERP & CRM are rolul de a culege datele companiei si de a le centraliza ulterior in sistem. Aceste informatii sunt comune si pot fi vizualizate de catre toate departamentele care au acces la program, pentru o mai buna si rapida functionare a proceselor umane si de contabilitate, dar si in raport cu legislatia in vigoare. Astfel, se pot genera declaratii care se depun la ANAF si se indeplinesc cerintele legale cerute pentru un program de contabilitate.

Totodata, aceasta sursa unica de informatii minimizeaza cu succes precizia datelor si problemele existente in companie, asigurand ca toti membrii din companii vad aceleasi operatiuni si cifre.

Facilitati legate de tranzitie de la programul actual Inttec-E1 la Inttec-E2

 • Este posibila preluarea preluare a contabilitatii analitice si a stocului de materiale existent la momentul preluarii prin aplicatia Preluare date vechi.
 • Se mentin principiile de lucru din versiunea E1 aflata in exploatare.

Care sunt costurile pentru un software ERP & CRM ?

In cazul programului ERP & CRM, costurile pot fi diferite in functie de numarul de utilizatori dorit sa acceseze acest software, dar si in functie de implementarea pe un hardware existent sau nu, in special a nivelurilor de complexitate dorit pentru functiile acestuit program.

Importante sunt economiile realizate prin implementare si beneficiile obtinute . In cazul implementarilor de Inttec E2 , economiile sunt de minim 10% din costurile administrative. Evaluare a fost realizata pentru sisteme de minim 5 utilizatori continand licente software , instruiri, server dedicat . Astfel TCO ( Total Cost of Ownership ), costul total de mentinere al noii configuratii, este mai mic decat in solutia admnistrativa anterioara implementarii.

Puteti lua legatura oricand cu unul dintre consultantii nostri care va poate oferi mai multe detalii referitoare la costul final al programului de tip ERP & CRM dorit.