Search · Index

Index

1

Software ERP pentru Digitalizare IMM

Tocmai ce v-ati infiintat o noua companie sau detineti deja o afacere si aveti nevoie de un program care sa poata asigura o buna gestionare a resurselor financiare si umane? Programul ERP este o solutie ideala in acest sens, fiind un software special conceput pentru o mai buna stabilitate si exactitate in orice business...

Detalii

2

Ce inseamna ERP?

ERP – Enterprise Resource Planning este un software care are ca scop gestionarea unitara a informatiilor legate de procese operationale care au loc in firma, pentru a putea lua decizii rapide legate de afacere. Se utilizeaza in productie, distributie, comert, prestari servicii, indiferent de domeniul de activitate, asigurand automatizari legate de procesele repetitive specifice si al schimbului de date in format electornic cu partenerii de afacere...

Detalii

3

De ce ERP de la noi?

Avem o experienta de peste 25 de ani in realizarea de software ERP si CRM pentru companii. Oferim solutii informatice personalizate in functie de necesitatile de optimizare a fluxurilor informatice, programele fiind configurate si extinse particularizat pe procesele existente. Suportul tehnic la punerea in functiune si in exploatarea programului ERP este asigurat de tehnician dedicat , asigurandu-se alegerea celor mai bune optiuni de implementare...

Detalii

4

Arhitectura Inttec E2 ERP

Detalii

5

Infrastructura sigura la ERP

Detalii

6

Automatizari vanzare

Detalii

...

Preturi ERP accesibile

Implementarile de ERP Inttec E2 aduc economiile de minim 10% din costurile administrative

...

Infrastructura sigura pentru ERP

Serverele Netbit reprezinta solutii personalizate, bazate pe configuratii validate prin testare in conditii variate de lucru, a unor servere 'Open Source' recunoscute ca performante si fiabilitate, cu scopul asigurarii disponibilitatii, integritatii si autenticitatii datelor in retelele locale.

...

Automatizari la cheie

Scenarii de utilizare !

Integrarea de case de marcat ( Datecs(TM) , cititoare si imprimante de coduri de bare ( Zebra(TM) ) si cantare electronice cu etichetare cu coduri de bare a produselor cantarite( Dibal(TM) ) in solutii de vanzare catre client este inclusa in ERP-ul Inttec E2..

...

Sunteti in cautarea unui software ERP pentru gestiunea afacerii?

Comanda acum !

Va asteptam la urmatoarele date de contact.

 • Tel./Fax.: 0248-506020,0724-500544; E-Mail: inttec@inttec.ro
 • Vanzari: Tel. 0248-506020 int. 206; E-Mail: vanzari@inttec.ro
 • Suport tehnic: Tel. 0248-506018, 0248-506019; E-Mail: suport@inttec.ro
 • Contabilitate: Tel. 0248-506020 int. 208; E-Mail: contabilitate@inttec.ro
 • Adresa: Strada Basarabilor, Nr.55, Et.1, Curtea de Arges, Arges, 115300 ROMANIA;

ERP pentru IMM de la producator de software ERP & CRM

Tocmai ce v-ati infiintat o noua companie sau detineti deja o afacere si aveti nevoie de un program care sa poata asigura o buna gestionare a resurselor financiare si umane ? Software-ul de tip ERP este o solutie ideala in acest sens, fiind un software special conceput pentru o mai buna stabilitate si exactitate in orice business. Compania noastra va ofera program de contabilitate , program de gestiune , program de facturare, program de salarii , program de gestiune imobilizari / mijloace fixe ca o parte din modulele ale unui sistem integrat de tip ERP.

Ce inseamna ERP?

ERP – Enterprise Resource Planning este un software care are ca scop gestionarea unitara a informatiilor legate de procese operationale care au loc in firma, pentru a putea lua decizii rapide legate de afacere. Se utilizeaza in productie, distributie, comert, prestari servicii, indiferent de domeniul de activitate, asigurand automatizari legate de procesele repetitive specifice si al schimbului de date in format electornic cu partenerii de afacere.

Un program ERP reprezinta o solutie ideala pentru a ingloba toate acele operatiuni importante din companie incepand de la resurse umane, aprovizionare, productie, vanzari, managementul proiectelor pana la relatiile cu clientii si, foarte important, totul transpus in componenta financiara si in raportarile finale catre partile interesate .

Practic, acest software ERP , program de contabilitate si gestiune a operatiunilor curente din companie, uneste toate procesele din afacere si permite realizarea unui flux intre acestea pentru o mai buna desfasurare a activitatii, dar si pentru ca firma sa dispuna de o evidenta asa cum cere legislatia in vogoare. Se poate spune ca sistemul de tip ERP este indispensabil pentru orice tip de afacere, fie ca este mica sau complexa .

Beneficiile si avantajele unui software ERP

In cazul in care inca nu sunteti familiarizati cu ceea ce reprezinta programul de contabilitate ERP trebuie sa stiti care sunt beneficiile pe care le ofera folosirea acestuia pentru compania dumneavoastra. Acest software are mai multe utilitati si dispune de urmatoarele avantaje:

 • Analize statistice
  arata ca prin implementare unui sistem ERP, costurile operationale scad cu 23% iar cele administrative cu 22% . Mai mult 95% din firme apreciza o imbunatatire majora a timpilor de procesare, a gradului de colaborare.
 • Datele si operatiunile afacerii sunt in sigurante si intr-un control deplin cu ajutorul acestui program ERP.
 • Este vorba despre un sistem unic, ce inglobeaza toate activitatile departamentelor din firma, oferind in acelasi timp si transparenta
 • Echipa de management devine mai capabila in a lua decizii pentru afacere intr-un timp mai scurt deoarece din acest soft se pot extrage rapid informatiile dorite, in timp real.
 • Toate informatiile oferite de software-ul ERP sunt corecte si complete , in timp real.
 • Colaborarea dintre departamente va fi imbunatatita iar transferul de informatii si de date se realizeaza cu o singura baza de date comuna
 • Cu ajutorul acestui software ERP va creste si nivelul de satisfactie al clientilor datorita transferului rapid de documente primite si a scaderii timpului de livrare a comenzilor catre acestia
 • Pe scurt, implementarea unui program ERP intr-o firma duce la standardizarea si automatizarea tuturor proceselor operationale, in scopul de a le elimina pe cele manuale care pot scadea considerabil productivitatea

Componente oferite programul ERP produs de Inttec

Programul ERP dispune de numeroase functii inglobate intr-un singur soft, cu rolul de a ajuta compania in optimizarea porceselor operationale. Acesta ofera o multime de facilitati, incluse in componente, module si functii, precum urmatoarele:

 • Program contabilitate ce acopera, in timp real, pe baza documentelor primare, toate operatiunile contabile conforme cu legislatia in vigoare, inchidere cheltuieli si venituri, descarcare gestiuni marfa, note contabile diverse, balanta analitica si sintetica, fisa analitica, carte mare, registru jurnal, registru de casa, jurnal de incasari si plati, registru inventar, flux de numerar, postcalcul pe centre de venit, raportari legale D300, D390, D394, D406 SAF-T.
 • Program gestiune in timp real a stocurilor pe gestiuni si locatii prin operatiuni de intrare, iesire, inventariere, majorare pret, modificari cota tva, transfer aplicabile pentru materie prima, materiale, marfuri, produse finite, obiecte de inventar.
 • Program facturare produse si servicii cu 9 nivele de TVA, toate regulile de TVA reglementate, limita vanzare pe credit si penalitati pe contract client, reduceri pe grupe de clienti, transmitere factura pe e-mail.
 • Integrare EDI asigura automatizarea schimbului de documente electronice cu clientii si furnizorii prin protocolae specifice si prin RO E-FACTURA .
 • Aprovizionare / Vanzari asigura gestionarea a cumpararilor / vanzarilor prin prezentarea soldurilor furnizori / clienti pe facturi, plati de efcetual / incasari de primit la termen, penalitati de intarziere, distributie solduri pe vechimi, extrase de cont, notificari sold intarziat .
 • Productie asigura gestiunea lotizata a productiei neterminate pe baza normelor de consum
 • Program salarizare realizeaza automatizarea salarizarii tinand cont de concedii, pontaje, bonuri de masa cu emitere state de plata, adeverinte CAS somaj sanatate, fluturasi e-mail, declaratia 112.

Astfel putem constata faptul ca sistemul ERP nu este doar un simplu program de contabilitate.

Modul de functionare a acestui software ERP

Acest program ERP are o functionalitate foarte eficienta asigutrand colectarea centralizata de date pe care ulterior le prezinta sub foma de de vederi tabelare sau raporte. Datele comune de la mai multe tipuri de activitati sunt integrate prin acest software pe domenii de activitate si la ele vor avea putea acces toti angajatii firmei, indiferent de department, in funtie de drepturile alocate de supervizor. Astfel, acestia vor putea avea o viziune ampla, in timp real, asupra derularii cu proceselor in organizatie, atat financiar, cat si uman.

Acest program ERP poate sa culeaga sau sa transmita date prin mai multe modalitati cum ar fi:

 • Importarea de informatii din alte baze de date
 • Transfer cu ajutorul tehnologiei EDI (Electronic Data Intercharge)
 • Adaugare de catre utilzatori in mod direct prin scanare coduri de bare sau manual de la tastatura

De ce sa comandati de la noi un software ERP

Software-ul ERP au rolul de a face legatura dintre baza de date si utilizator cu ajutorul unei interfate puse la dispozitie, intuitiva, cu rolul de a putea fi accesata simplu si rapid. Ne ocupam cu realizarea de astfel de programe de contabilitate si va oferim urmatoarele motive pentru care sa le comandati de la societatea noastra:

 • Avem o experienta de peste 25 de ani in producerea de programe ERP si CRM pentru companii.
 • Oferim solutii informatice personalizate in functie de necesitatile oricarei firme, programele sunt configurate si extinse particularizat pe procesele existente.
 • Dispunem de suport specializat in alegerea celei mai bune optiuni de implementare a programului ERP Inttec, pentru compania voastra.
 • Oferim o gama larga de produse de contabilitate financiara si gestionare de tip ERP.
 • Compentele noastre ne ajuta sa dezvoltam programe ERP cu procese automatizate personalizate eficiente asigurand suport tehnic complet de la identificare cerinta pana la implementare .

Pe langa programul ERP oferim si solutii CRM – Customer Relationship Management, ce se refera la relatiile cu clientii. Acest software este o solutie ideala pentru a imbunatati in timp real relatia cu clientii companiei, ajutand cu strategii moderne pentru business si descoperirea cerintelor si nevoilor tuturor clientilor.

Pentru ca informatia este centrata doar pe client, acest program impreuna cu programul ERP sunt de ajutor in orice tip de companie care doreste sa iti imbunatateasca partea operationala, relationala si financiara.

Aflati mai multe despre Inttec, producator de software ERP & CRM

Inttec este o societate privata infiintata in anul 1992. Suntem specializati in producerea de software ERP & CRM profesional pentru pentru Windows(TM) si Linux(TM) , destinat conducerii contabilitatii si administrarii resurselor intreprinderilor mici si mijlocii. Solutiile oferite de Inttec au fost dezvoltate pe baza experientei acumulate in peste 25 ani in urma contactului direct cu clientii si constituie baza de plecare pentru solutii informatice personalizate.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa realizam cel mai folositor ERP din Romania.

Prin aceasta dorim satisfactia deplina a clientilor prin livrarea de instrumente informatice puternice, personalizate, pentru automatizarea proceselor de administrare a afacerii lor in scopul cresterii competitivitatii acesteia pe piata.

Competente dobandite

O echipa omogena ne-a permis sa acumulam experienta de peste 15 ani in:

 • programarea de extensii personalizate pentru automatizarea proceselor de afacere in TCL\TK, SQL pe cadrul constituit de produsul nostru ERP, Inttec E2;
 • configurare avansata a serverelor deschise PostgreSQL, NaviServer , Cyrus IMAP email server ca suport pentru exploatarea sigura a ERP Inttec E2 ;
 • dezvoltarea continua a cadrului de lucru Inttec E2 ca baza a solutiei ERP;
 • suport tehnic pentru implementarea si mentinerea proceselor modelate prin ERP Inttec E2 .

Suntem dedicati dezvoltarii extensiilor la comanda, client/server in doua sau trei straturi, pentru administrarea resurselor intreprinderii, bazat pe cadrul de lucru Inttec E2 sau NTS WWW.

Mai jos sunt referinte la cativa din utilizatori Inttec E2 – program de contabilitate financiara si gestiune tip ERP:

Certificari dobandite de catre Inttec , companie producatoare de programe ERP

 • Toate procesele se desfasoara in sistem de management al calitatii certificat ISO 9001 de CertInd, incepind cu anul 2008.
 • Partener Bitdefender din anul 2020.

Ce programe de contabilitate puteti achizitiona de la noi

Pentru ca stim cat de important este sa puteti gestiona cat mai corect si rapid situatiile financiare din companie, ne ocupam intr-un mod profesional de crearea de programe de contabilitate pentru toate companiile. Inttec furnizeaza urmatoarele solutii destinate intreprinderilor mici si mijlocii:

 • Inttec E2 : Program de Contabilitate Financiara si de Gestiune de tip ERP , generatia 2 pentru:
  • evidenta contabila sintetica si analitica;
  • urmarirea pe fise analitice a conturilor;
  • urmarirea clientilor si furnizorilor;
  • urmarirea documentelor la plata;
  • urmarirea operatiunilor de gestiune si a stocurilor cu sau fara etichetare de coduri de bare;
  • urmarirea productiei neterminate cu sau fara urmarire de calitate pe loturi ;
  • evidenta veniturilor personalului angajat, inclusiv declaratii de venit si raportari catre bugetele de stat;
  • gestiunea mijloacelor fixe;
  • urmarirea profitului pe centre de profit si a incadrarii in bugetul stabilit;
  • administrarea vanzarilor din depozit sau amanuntul cu aparate electronice de marcat fiscale Datecs si Incotex ;
  • extensii de vizualizare a datelor si raportare in mod text si/sau grafic la programele HORECA DeverSoft.
 • Netbit Server ( NTS) & Toolkit (NTK) : Solutii de configurare avansata a serverelor de date si a statiilor de lucru pentru:
  • asigurarea disponibilitatii, integritatii si confidentialitatii datelor procesate prin Inttec E2:
   • monitorizare performate retea pentru prevenirea si identificarea rapida a defectelor de infrastructura hardware;
   • realizare copie de siguranta a datelor constituite.
  • asigurarea infrastructurii de comunicare pentru automatizarea transmiterii de documente electronice ( facturi de exemplu ) prin configurare locala si prezentare in internet serviciilor de:
   • e-mail;
   • chat;
   • WWW.
  • integrare servere, statii de lucru si tablete Dell(TM) si HP(TM) ;
  • integrare echipamente de retea TP-Link(TM) si Allied Telesis(TM) .
 • Solutii de integrare si suport tehnic in exploatare pentru:

Cui ii sunt destinate software-urile pentru contabilitate si facturare, programele ERP

Programale de contabilitate de tip ERP sunt destinate tuturor firmelor mici, mijlocii sau mari, ce dispun de puncte de facturare, receptie, gestiune distincte adica, deservite de retele cu minim patru statii de lucru, cu exploatare in timp real. In aceste cazuri, elementele continute in ERP sunt primordiale pentru optimizarea operatiunilor .

ERP Windows si ERP Linux

Programul ERP este conceput pentru a putea fi folosit atat pentru Windows, cat si pentru Linux, in functie de sistemele si hardware-urile pe care companiile le folosesc. Astfel, orice tip de afacere poate sa detina controlul administratii si contabilitatii resurselor financiare si umane.

Preturi ERP software, TCO, economii

Pretul pentru un software ERP difera in functie de numarul de utilizator, nivelul de complexitate al proceselor implementate, implementarea pe un hardware existent sau unul nou.

Importante sunt economiile realizate prin implementare si beneficiile obtinute . In cazul implementarilor de Inttec E2 , economiile sunt de minim 10% din costurile administrative. Evaluare a fost realizata pentru sisteme de minim 5 utilizatori continand licente software , instruiri, server dedicat .

Astfel TCO ( Total Cost of Ownership ), costul total de mentinere al noii configuratii, este mai mic decat in solutia admnistrativa anterioara implementarii.

Pentru a afla un cost final personalizat pentru compania dumneavoastra, ne puteti contacta si sa ne oferiti toate detaliile necesare cererii de oferta.